Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  De spaanplaatschroef 3.0 x 40mm is van het merk Spax. Als je vaker klussen met spaanplaten verricht, zou het best zo kunnen zijn dat je al vaker schroeven van dit merk hebt gebruikt. Vele klussers, zowel hobbymatig als professionele klussers kiezen voor dit merk. Dit is ook niet zo vreemd aangezien dit een merk is met veel positieve eigenschappen. Wat bijvoorbeeld een groot pluspunt is, is dat de schroeven sterk zijn. De kop van deze schroeven is versterkt en dit betekent dat de kans klein is dat de schroef zal afbreken. Daarbij is de spoed van de schroef voorzien van golfsnedeprofiel tot in de punt. Dit houdt in dat de schroeven makkelijker en lichter ingedraaid kunnen worden. Wil je deze schroeven gebruiken in inbraakwerende gevelelementen dan kun je dit doen zonder eerst voor te boren. Je weet dat je kwaliteit gebruikt als je deze schroeven aanschaft.

  De diameter van de schroef is 3 millimeter en de lengte is 40 millimeter. Het materiaal waar de schroeven van zijn gemaakt is roestvrij staal en het draadsoort is voldraad. Het model van de schroef is een platverzonken kop. Uiteraard kun je ook andere afmetingen en modellen schroeven van Spax in ons assortiment vinden als dit toch niet blijkt te zijn wat je nodig hebt.

  Bestel meteen een nieuw bitje mee

  Wil je ervoor zorgen dat je de klus lekker snel en makkelijk kunt klaren? Dan kun je ook direct een nieuw bitje mee bestellen. Hiermee kun je schroeven nog makkelijker indraaien. Deze bitjes kun je ook vinden in ons assortiment. De schroeven worden geleverd in een sterke doos en dit is per tweehonderd stuks. Je weet dat je dan genoeg schroeven hebt om vele spaanplaten mee vast te kunnen maken.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Spax Spaanplaatschroef platverzonken kop RVS T-Star T10 voldraad 3.0x40mm (per 200 stuks)

  € 49,36 excl. BTW
  Voorraad: 4800 stuks op voorraad