Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  Gebruik je de Spax spaanplaatschroef 4,5 x 40mm dan weet je dat je van kwaliteit gebruik maakt. Het is een schroef die makkelijk in het materiaal gedraaid kan worden en ook zonder problemen voor de zwaardere klussen gebruikt kan worden. Dit is omdat het sterke schroeven zijn. De kop van de schroef is namelijk versterkt en dit betekent dat die niet zomaar af zal breken. Je zult dan niet meer de irritatie hebben van kapotte schroeven in het spaanplaat. De schroeven worden geleverd per tweehonderd stuks en je weet dan ook dat je lange tijd vooruit kunt en dat je vele spaanplaten hier vast mee kunt maken.

  De prijs is daarbij laag en de schroeven worden snel geleverd. Dat is het voordeel van het bestellen van de schroeven bij GYZS. De diameter van de schroef is 4,5 millimeter en de lengte van de schroef is 40 millimeter. De schroeven zijn voorzien van golfsnedeprofiel tot in de spoed en dit maakt het dat de schroeven makkelijk in te draaien zijn. Verder kun je de schroeven zonder voor te boren in inbraakwerende gevelelementen draaien.

  De eigenschappen van de schroeven
  De schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal en de maat van de aandrijving is T20. De aandrijving is Torx. Het draadsoort is voldraad en het model van de schroef is met platverzonken kop. Je zult geen spijt krijgen van de aankoop van deze schroeven. Bestel ook meteen een nieuw bitje of een nieuwe schroevendraaier mee. Dan weet je dat je helemaal op je gemak de schroeven in het materiaal kunt draaien. Op deze manier zul je de klus nog eenvoudiger en sneller klaren. Er zijn voldoende redenen om deze schroeven bij GYZS te bestellen. Ook als je andere maten of modellen van Spax nodig hebt, kun je die in ons aanbod vinden.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Spax Spaanplaatschroef platverzonken kop RVS T-Star T20 voldraad 4.5x45mm (per 200 stuks)

  Voorraad: 8000 stuks op voorraad