Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  Dit schuifrooster met trekkoord is gemaakt van kunststof. Het is een erg sterk rooster wat afsluitbaar is. De kleur waarin het rooster geleverd wordt, is wit. Het rooster is voor verschillende ruimten en doeleinden te gebruiken. Het is bijvoorbeeld een rooster wat in de badkamer gebruikt kan worden. Daarbij kan het ook in andere ruimtes gemonteerd worden. Is er een ruimte die frisse lucht kan gebruiken? Dan is dit een rooster wat daar snel en gemakkelijk voor kan zorgen.

  Het rooster is te openen en te sluiten door aan het touwtje te trekken. Dit gaat zeer licht en wanneer het rooster open staat, zal er ook meteen frisse lucht binnenkomen. De materialen die nodig zijn voor het bevestigen van het rooster die worden meegeleverd. Op de afbeelding is te zien dat in de hoeken de schroefgaten al zijn voorgeboord. Het rooster is dan ook makkelijk aan de muur vast te maken. Naast de schroeven is dit ook een rooster wat geleverd wordt met het koord voor het openen en sluiten en ook wordt met de haak meegeleverd. Het rooster is leverbaar in de kleuren wit en bruin. Is er voorkeur voor een kleur dan kan er contact opgenomen worden met de klantenservice.

  De kenmerken van het rooster
  Het rooster heeft een breedte van 300 millimeter en een hoogte van 250 millimeter. De hart op hart afstand voor de montagegaten in de breedte is 275 millimeter. De hart op hart afstand voor de montagegaten in de hoogte is 225 millimeter. De luchtdoorlaat is 191cm2. Dit is een rooster wat betaalbaar is. De fabrikant van het rooster is Nedco en deze fabrikant maakt kwalitatieve materialen die zonder problemen te monteren zijn. Makkelijk en snel een goed rooster monteren dat kan met dit Nedco schuifrooster met trekkoord. Dit doe je op korte termijn door de snelle levering en er wordt dan een lage prijs betaalt.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Nedco Schuifrooster kunststof wit afsluitbaar 30 x 25cm 51550

  € 13,76 excl. BTW
  Voorraad: 26 stuks op voorraad