Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  Het schuifrooster met trekkoord kunststof wit 25 x 20mm kan in vele ruimten gebruikt worden. Het is een rooster wat betaalbaar is en wat makkelijk te plaatsen is. Het is een rooster wat geleverd kan worden in de kleuren wit en bruin. Mocht er voorkeur voor een kleur zijn dan kan er contact opgenomen worden met de klantenservice. Het openen en sluiten van het rooster wordt gedaan door middel van een koord. Dit gaat makkelijk en snel en komt onder andere doordat de schuif in het midden zit. Dit rooster is gemaakt voor Nedco en dit is een fabrikant die voordelige kwalitatieve producten maakt.

  Het rooster wordt geleverd inclusief schroeven. Op de afbeelding is al te zien dat de gaten voor de schroeven voorgeboord zijn. Het monteren van het rooster kan makkelijk en snel. De breedte van het rooster is 250 millimeter en de hoogte van het rooster is 200 millimeter. De luchtdoorlaat is 122 cm2. De hart op hart afstand bij de montagegaten voor de breedte is 230 millimeter en de hart op hart afstand voor de montagegaten voor de hoogte is 180 millimeter.

  In vele ruimten te monteren
  Dit rooster is geschikt om in vele ruimten te monteren. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden in de badkamer en op deze wijze voor frisse lucht zorgen. Daarbij is het ook een rooster wat in andere vochtige ruimten gebruikt kan worden. Is er een ruimte waar de wasmachine of de droger staat dan zou het rooster ook daar makkelijk geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel is dat het rooster voordelig geprijsd is en dat dit een rooster is wat snel geleverd wordt. Dit zijn een paar van de vele voordelen van het bestellen bij GYZS. Neem ook eens een kijkje bij de overige artikelen en kom zo al onze voordelen te weten.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Nedco Schuifrooster kunststof wit sfsl. 25 x 20cm 51530

  Voorraad: 62 stuks op voorraad