Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  Dit is een aluminium schoepenrooster van het merk Gavo. Het is een rooster met een opgezette rand en deze kun je op een makkelijke wijze monteren. Je ziet op de afbeelding al de voorgeboorde gaten en daar kun je dan de schroeven indraaien. De schroeven die je nodig hebt voor de montage worden niet meegeleverd, maar die kun je uiteraard wel makkelijk mee bestellen. Het is een rooster met een opgezette rand en het is een opbouw rooster. Deze kun je buiten gebruiken en is geschikt voor de toevoer en de afvoer van lucht. Het rooster is regeninslagvrij en je hoeft ook niet bang te zijn dat er regen naar binnenkomt. Ben je op zoek naar een afsluitbaar rooster dan zou je bij deze uitvoering een schuifrooster mee kunnen bestellen. Zoals je van GYZS gewend bent kun je dit rooster voor een laag bedrag bestellen en die heb je ook snel in huis.

  Het materiaal waar het rooster van is gemaakt is aluminium en het rooster heeft ook deze kleur. De luchtdoorlaat van het rooster is 76cm2. Dit rooster zal na montage vele jaren mooi blijven en je zal er geen omkijken meer naar hebben. Het rooster is dus kwalitatief goed en voor een lage prijs aan te schaffen.

  De maten van het rooster
  De breedte van het rooster is 495 millimeter. De hoogte is 65 millimeter. Als we kijken naar de afstand van de montagegaten zien we dat die voor de breedte 477 millimeter is en voor de hoogte 46 millimeter is. De doorsnede van de verzonken bevestigingsgaten is 4 millimeter. Let goed op deze afmetingen voordat je het rooster bestelt. Kijk je goed naar de afmetingen dan weet je zeker dat je een rooster aanschaft wat je zonder zorgen kunt monteren en wat vele jaren het werk zal doen.

  Schoepenrooster vervaardigd van aluminium, met omgezette rand, opbouw.
  Als buitenrooster, regeninslagvrij, voor toe- en afvoer van lucht, voor bijbehorende afsluitbare roosters zie schuifroosters.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Gavo Schoepenrooster aluminium 50 x 6.5cm

  Voorraad: 9 stuks op voorraad