Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Omschrijving

  Spaanplaatschroeven moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Ze dienen sterk te zijn en je moet ze ook eenvoudig in het materiaal kunnen draaien. Je hebt dus kwaliteit nodig. Toch zul je daar niet te veel voor willen betalen. Het is ook belangrijk dat je voor het juiste merk kiest. Spax is een prima keuze en dat zie je ook bij de spaanplaatschroef 4,0 x 40mm. Dit zijn schroeven die je met gemak in de spaanplaat kunt draaien en dat komt mede doordat deze schroeven voorzien zijn van een golfsnedeprofiel tot in de punt. Dit maakt het dat de schroeven zonder problemen in de spaanplaat kunnen worden gedraaid. Een andere reden om voor deze schroeven te kiezen is de sterkte.

  De kop van de schroef is versterkt en je weet dat deze niet zal afbreken. Dit is namelijk een frustratie van veel klussers. Ben je net lekker bezig met het indraaien van de schroef en dan breekt deze opeens af. Het afbreken is al vervelend maar je moet ook de kapotte schroef nog uit het spaanplaat zien te krijgen. Daar heb je bij deze schroef geen last van. Deze schroef je eenvoudig in het materiaal en vervolgens zal die ook vast blijven zitten. Wil je de schroef in inbraakwerende gevelelementen draaien, dan hoef je zelfs niet voor te boren.

  De kenmerken van de schroef
  De schroef heeft een diameter van 4 millimeter en de lengte van de schroef is 40 millimeter. De schroef is gemaakt van roestvrij staal en de draadsoort is voldraad. De maat van de aandrijving is T20 en de aandrijving is Torx. Dit is een schroef die je graag zult gebruiken en waar je geen enkel probleem mee zal hebben om de spaanplaten mee vast te maken. Ook voor de andere maten en modellen van Spax kun je in ons ruime assortiment kijken.

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Spax Spaanplaatschroef platverzonken kop RVS T-Star T20 voldraad 4.0x40mm (per 200 stuks)

  Voorraad: 0