Sinds 1929 Partner voor bouw en industrie  Bekijk locaties en openingstijden

Close
Kies je categorie..

  Kitpistolen

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Den Braven Kitpistool Zwaluw PRO 2000

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk

  Gebruik je regelmatig een kitpistool dan wil je een pistool gebruiken wat makkelijk in de hand ligt en wat ook makkelijk te gebruiken. Het kitpistool Zwaluw Pro 2000 is dan een prima keuze. Deze is geschikt voor kokers van 290 ml, 300 ml en 310 ml. Wat je meteen op zal vallen als je dit pistool in de hand hebt dat is dat deze zeer robuust is maar toch ook licht. Dit is ook een prima combinatie. Het is een pistool wat dus eenvoudig mee te nemen is en die ook nog eens sterk is.

  Wanneer je wel eens een kitpistool hebt gebruikt wat van slechte kwaliteit was dan weet je hoe lastig het is om hiermee de juiste dosering te krijgen. Daar heb je met het kitpistool van Zwaluw helemaal geen last van. Door de stevige constructie is het zeer eenvoudig om de juiste dosering te bepalen. Ben je op zoek naar een nieuw kitpistool maak dan ook de keuze voor Zwaluw. Je weet dan dat je kwaliteit aanschaft en dat je hier vele jaren mee vooruit kunt.

  Het werken gaat een stuk eenvoudiger
  Als je met een klus bezig bent dan wil je dat dit op een zo makkelijk mogelijke manier gedaan kan worden. Daarom ook is het goed om voor dit kitpistool te gaan kiezen. Het gebruik is makkelijk en dit zorgt er dan ook voor dat je sneller de klussen kunt klaren. Het is dan wel een kitpistool wat iets meer kost dan de budget modellen maar dit zal je makkelijk terug gaan verdienen met de tijd die je bespaart. Op een zeer eenvoudige wijze zal je gaan kitten en zal je de kit precies in de juiste hoeveelheid aan gaan brengen. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent het kitpistool Zwaluw Pro 2000 is de beste keuze.

  Den Braven Zwaluw Handkitpistool pneumatisch MK 5-P600

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Met ingebouwd reduceerventiel. Instelbare druk op het pistool. Voor kokers/worsten van 600 ml.
  ###
  Ook leverbaar voor worsten van 310 ml.

  Den Braven Zwaluw Kitpistool metaal HK 40 rood

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk

  Als je moet kitten dan weet je dat dit een precies werkje is en je wilt dan ook het juiste gereedschap hiervoor gaan gebruiken. Het kitpistool metaal van Zwaluw is een prima keuze als je makkelijk wilt kitten maar als je ook zeker wilt weten dat de klus dan goed geklaard gaat worden. Met dit pistool kun je alle randen en kieren gaan afkitten. Het pistool heeft de rode kleur en de fabrikant dat is Zwaluw. Dit is een kitpistool wat geschikt is voor kokers van 310 milliliter. Er is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bij dit product en je betaald dus voor een kitpistool wat lange tijd mee zal gaan.

  Er is een versterkte mechanische overbrenging wat ervoor zorgt dat je minder kracht hoeft te zetten. Hoef je minder op de kracht te letten dan weet je dat je ook preciezer kunt gaan werken. Direct als je dit kitpistool gaat gebruiken dan heb je door dat deze toch wel heel erg fijn werkt. Ben je dan ook op zoek naar een degelijk kitpistool wat een lage prijs heeft en die precies en makkelijk werkt dan is dit de beste keuze.

  Er is altijd een goede grip
  Wanneer je aan het kitten bent dan wil je niet uitschieten en het is dan ook goed om te weten dat je altijd een goede grip zult hebben. Het handvat is zo gemaakt dat je deze goed vast kunt houden en zelfs als je vanuit een lastige hoek moet werken dan kun je makkelijk gaan kitten. Doordat je de versterkte mechanische overbrenging gaat gebruiken weet je dat je dan helemaal niet veel kracht hoeft te zetten om toch het juiste resultaat te bereiken. Ook jij zal de beste resultaten met het kitten behalen als je kiest voor het kitpistool metaal van Zwaluw.

  Den Braven Zwaluw Kitpistool Skelet MK 5 oranje zwaar

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk

  Het kitten dat dient altijd nauwkeurig te gebeuren en het is dan ook belangrijk dat je van een kitpistool gebruik kunt maken wat makkelijk in gebruik is en waar je op een simpele wijze de juiste dosering kit bij kunt gebruiken. Het Zwaluw kitpistool skelet MK 5 wordt geleverd in de kleur oranje en deze zal aan al je eisen gaan voldoen. Het is een kitpistool wat zeer makkelijk te gebruiken is aangezien dit een stabiele uitvoering is. Dit houdt in dat je niet bang hoeft te zijn dat je uitschieters gaat maken en dat alles onder de kit komt te zitten.

  Het pistool is een open uitvoering en dit betekent dat je de kokers makkelijk kunt gaan plaatsen. Het handvat wat aan het kitpistool bevestigd is dat ligt makkelijk in de hand. Als je gaat kitten dan zal je merken dat je het handvat ook makkelijk in kunt drukken en zo de juiste dosering kunt gaan bepalen. Al met al is dit een kitpistool die aan al je eisen zal voldoen en die je bij zeer veel klussen zult gaan gebruiken. Zwaluw is ook een fabrikant die zeer hoogwaardige producten maakt.

  Snel en makkelijk kitten
  De termen snel en makkelijk kitten die zijn zeker van toepassing op dit kitpistool. Als je de koker hebt geplaatst dan kun je meteen beginnen en zelfs bij de volle kokers zal je geen probleem hebben om nauwkeurig de randen of kieren af te gaan kitten. Dit kitpistool dat is geschikt voor kokers van 310 milliliter. Wat dit pistool zo populair maakt dat is de lage prijs. Je betaald niet teveel en toch schaf je dan een kitpistool aan wat vele jaren mee zal gaan. Kitten is niet altijd het leukste klusje maar met dit kitpistool van Zwaluw zal het een stuk makkelijker gaan worden.

  Den Braven Zwaluw Kitpistool Skelet oranje HKS 12

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Lichtgewicht open handkitpistool, voor kokers van 310 ml.

  Den Braven Zwaluw Kitpistool worst gesloten MK5 - H600

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Gesloten model. Voor worsten van 310 en 600 ml.

  Den Braven Zwaluw Kunststof Kitpistool HK 14 rood

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Open handkitpistool, stabiele uitvoering met versterkte mechanische overbrenging. Voor kokers van 310 ml.

  Illbruck Handkitpistool pneumatisch MK 5-PK310

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Lichtgewicht, met verstelbare middengreep en drukregelaar. Voor kokers van 310 ml.

  Kelfort Polysoft doseerpistool

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  Prijs per 1 stuk
  Voor de juiste doseringsverhouding van verharder en basispasta voor reparatiewerkzaamheden.
  Hier vindt u alles op het gebied van kitpistolen . De Jong & Roos BV probeert u op dit gebied een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs. U kunt ons bereiken via info@jrs.nl of telefonisch op 0224-273327. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.

  Filter by:

  Clear All
  Min: € 7,00 Max: € 248,00
  7 248